Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Rex P99

Följ

P99

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Rex
Fotboll
P99
P-11 Div 14 D

Match

IK Rex Vit

3 - 4
Ottarsborg
12 juni 2010
10:00

Vaksala SK Gul

Referat

Referat: IK Rex Vit - Vaksala SK Gul

Idag tog vi emot Vaksala SK Gul vid Ottarsborg. Vaksala var på hugget direkt och vi var som vanligt lite sega i början av matchen men efter en stund kom vi igång och vi flck göra matchens första mål. Efter en stund kvitterade Vaksala och första halvlek slutatde 1-1.

I andra halvlek tog Vaksala ledningen med 1-2 som vi snabbt kunde kvittera till 2-2. Vi lyckades peta in ett tredje mål och tog därmed ledningen igen. Efter en stund kvitterade Vaksala till 3-3 och sedan lyckades de få ett fjärde mål och matchen slutade 3-4 till Vaksala och vi får gratulera dem till segern.

Vaksala hade ett väldigt bra passningsspel och de var duktiga på att bredda spelet när det behövdes. Vi låter gärna motståndarna ta hand om bollen vid utsparkarna och vi missar lite ibland att hela laget måste jobba hem när motståndarna har bollen. Vi lyckades dock kompensera detta genom att vi kunde slå sönder motståndarnas passningsspel eftersom att vi kämpade och slet så mycket vi orkade. Idag fick vi även igång ett fint eget passningsspel och vi gjorde en mycket bra match som vi absolut ska vara nöjda med. Bra jobbat Rex.

En del av våra spelare blir lite debbiga av att förlora och det kan ju vara förståligt när det många gånger är så nära vinst eller oavgjort men det viktigaste är ju att vi har roligt när vi spelar och att vi gör så gott vi kan, mer än så kan vi inte göra. Vi ska också komma ihåg att det oftast är rena 99-lag som vi möter och vi har ju många spelare som är yngre och rent fysiskt så är man därmed oftast efter i utvecklingen. Därmed inte sagt att man är sämre för att man är yngre men i de här åldrarna så händer det så mycket i kroppen och ofta drar de äldre ifrån rent muskulärt, kordinationsmässigt och när det gäller avståndsbedömning mm. Med detta i åtanke så tycker jag att vi gör väldigt bra matcher och jag tycker att våra yngre spelare gör en fantastisk insats, det är ju inte så lätt att alltid få möta äldre spelare.

Skickar ett tack till dagens domare Hampus som gjorde en mycket bra insats med klara och tydliga instruktioner till barnen om varför han blåste.

Helena

Andra möten i serien

sön 19 sep 2010, 16:00 Vaksala SK Gul - IK Rex Vit 5 - 3